Informujemy, że 2 stycznia 2019 uległa zmianie dostawca obiadów i śniadań. Jest to STOŁÓWKA SZKOLNA Andrzej Poterski.

ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY:

10 ,- całość obiad w abonamencie lub pojedynczy
3 ,- zupa
7,- II DANIE


KONTO BANKOWE
Stołówka Szkolna Andrzej Poterski
Osiedle Bohaterów II Wojny Światowej 29,
61-387 Poznań
BZ.WBK 49 1090 1359 0000 0001 0288 2730
w tytule proszę podać imię i nazwisko dziecka oraz klasę


W przypadku nieobecności / dotyczy odpisu / dziecka proszę o wysłanie smsa z imieniem i nazwiskiem dziecka - klasą oraz ilością dni - do godz. 9:00 danego dnia

KONTAKT:
tel.: + 48 508 48 68 98, +48 61 877 89 36

e-mail: stolowkaszkolna@wp.pl

Lista składników alergennych – załącznik II do Rozporządzenia 1169/2011
1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
2. Skorupiaki i produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
5. Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne.
6. Soja i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
8. Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzechy makadamia i produkty pochodne.
9. Seler i produkty pochodne.
10. Gorczyca i produkty pochodne.
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2.
13. Łubin i produkty pochodne.
14. Mięczaki i produkty pochodne.